Over mij

Anna Salverda; verloskundige met een passie voor Coachen!

Over coach Anna

  • Zeer gedreven & Krachtig
  • Empathisch & Zorgzaam
  • Mensgericht & Business
  • Oplossingsgericht & Communicatief
  • Wereld & Eigen Verantwoordelijkheid

Praktiserend Verloskundige in de regio Eindhoven en gediplomeerd Coach.

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV)BIG-registerNOBCO-coach

Stir gecertificeerd

Anna Salverda; verloskundige met een passie voor Coachen!

Na een succesvolle carrière van 12,5 jaar als leerkracht en coördinator in het basisonderwijs, heb ik mijn droom gevolgd en ben ik verloskundige geworden. Het is een prachtig vak waar ik alweer geruime tijd van geniet. Zo dicht bij het leven en de mens in ontwikkeling mogen staan, heel bijzonder!

Naast enorm veel werkervaring heb ik ook veel levenservaring. Het najagen van mijn droom naar verloskundige tijdens het moederschap, was een avontuur en soms een overlevingstocht. En achteraf gezien een geweldige ervaring die mij veel zelfontwikkeling heeft gebracht. Het heeft mij verrijkt en geholpen naar een passende mindset in mijn leven.

De regie nemen, balans vinden, veerkracht tonen en genieten, ook als het leven je enorm uitdaagt!

Dit gun ik een ander ook! Neem gerust contact met mij op.

Live the Adventure of Life to the Fullest!
Enjoy Your Journey.. it’s worth it!!

– Anna Salverda

REGIE IN EIGEN HANDEN

Fysiek & Mentaal welbevinden in de Zwangerschap en bij het nieuwe ouderschap

De afgelopen jaren heb ik als verloskundige gezien dat er vaak iets meer nodig is dan het kwartiertje in de paar weken voor de medische controles. Gedurende dit life event gebeurt er veel. En niet alleen lichamelijk. Net zo goed op mentaal vlak.

In de tijd van nu denken we bijvoorbeeld vaak de zwangerschap, het nieuwe ouderschap en de carrière zo even te kunnen combineren. Maar dat is niet altijd realistisch .. Of bijvoorbeeld de roze wolk .. die in realiteit vaak (ook) een andere kleur heeft.

Daarnaast is er zoveel meer kennis over mentale gezondheid tegenwoordig. En fysiek en mentaal welbevinden staan in verbinding met elkaar. Gezond eten, sporten.. en dan op mentaal vlak: wat doe jíj aan goede zelfzorg? Juist nu midden in je Life Event? Hoe zorg jij dat je mentaal fit blijft?

Meer weten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

Bekijk aanbod

Scroll naar boven